Bine ai venit acasă

Casta combină oamenii și tehnologia pentru a-ți oferi servicii confortabile pentru găsirea, întreținerea sau vânzarea locuinței.

Te invităm să vezi ofertele noastre (nu percepem comision la cumpărare sau închiriere) sau să aplici pentru un credit ipotecar.


Serviciile noastre pentru proprietari

Imobiliare

Te ajutăm să-ți vinzi sau să închiriezi imobilul repede, la un preț cât mai bun și cu un onorariu fix mai mic decât comisioanele din piață.

Curățenie

Casta își propune să aibă grijă de locuința ta, eliberându-ți timpul pentru ce e cu adevărat important. Îți oferim o experiență de hotel de 5 stele la tine acasă.

Design interior

Designerii noștri te vor ajuta să descoperi stilul care ți se potrivește, oferindu-ți modele de design 3D ale camerelor tale, cu piese de mobilier și link la magazinele de unde le poți comanda.


Ana

Colaborarea cu Casta îmi oferă un program flexibil, creșterea veniturilor și posibilitatea să învăț lucruri noi.

Devino agent Casta

Începe să câștigi bani săptămâna asta! Devino agent Casta și îndeplinește sarcini în orașul tău după propriul program. Nu vei avea deplasări lungi de făcut: îți vom aloca activități doar în zona în care locuiești.

Devino agent

Parteneri

Reprezinți o bancă ce oferă credite ipotecare, un broker de credite, notar, asigurator, evaluator, sau alt business conex cu imobiliarele? Înregistrează-te pentru a avea acces la clienții Casta.

Devino partener