Case frumoase, agenți inteligenți

Casta este prima agenție imobiliară fără comision la cumpărare și închiriere (proprietarii plătesc 1.5% la vânzarea cu succes). Confort fără efort

Cumpără

Vrei să cumperi un apartament sau o casă? Casta îți recomandă cele mai bune proprietăți conform criteriilor tale și te pune în legătură cu proprietarii, fără comision.

Înregistrează cerere

Vinde

Vinde-ți proprietatea cu cea mai modernă agenție imobiliară din România. Agenții noștri vor fi alături de tine la fiecare pas al tranzacției, pentru un comision de 1.5%, plătit la succes.

Adaugă proprietate

Închiriază

Vrei să te muți în chirie? Spune-ne ce cauți și noi îți vom recomanda cele mai potrivite proprietăți, fără comision.

Înregistrează cerere

Dă în chirie

Ești proprietarul unui imobil? Casta precalifică potențialii chiriași, ca să nu pierzi timpul cu cereri inutile. Nu percepem comision de la proprietar.

Adaugă proprietate

Amenajează

Ai nevoie de un design personalizat pentru casa ta? Designerii noștri te vor ajuta să descoperi stilul care ți se potrivește.

Începe un proiect

Menține curățenia

Combinăm tehnologia cu experiența la firul mochetei :) pentru a-ți oferi o experiență de hotel de 5 stele la tine acasă.

Înregistrează-ți locuința

Solicită credit

Prin Casta Credite îți facilităm obținerea unui credit ipotecar adaptat nevoilor tale. Spune-ne de ce ai nevoie iar băncile partenere Casta te vor contacta cu oferte.

Aplică pentru credit

Câștigă cu Casta

Înregistrează-te pe Casta și dezvoltă-ți afacerea accesându-ne baza de clienți. Vânzători exclusivi și 1% comision pentru agenții imobiliari.

Înregistrează-te