Confort fără comision

Casta este prima agenție imobiliară fără comision la cumpărare și închiriere (proprietarii plătesc 499€ la vânzarea cu succes).

Cumpără

Vrei să cumperi un apartament sau o casă? Casta îți recomandă cele mai bune proprietăți conform criteriilor tale și te pune în legătură cu proprietarii, fără comision.

Înregistrează cerere

Vinde

Pune-ți proprietatea pe Casta. Noi îți găsim cumpărători și vom fi alături de tine la fiecare pas al tranzacției, pentru un onorariu fix de 499 euro, doar la succes, indiferent de valoarea proprietății.

Adaugă proprietate

Închiriază

Vrei să te muți în chirie? Spune-ne ce cauți și noi îți vom recomanda cele mai potrivite proprietăți, fără comision.

Înregistrează cerere

Dă în chirie

Ești proprietarul unui imobil? Casta pre-califică potențialii chiriași, ca să nu pierzi timpul cu cereri neserioase. Nu percepem comision de la proprietar.

Adaugă proprietate

Credite

Prin Casta Credite îți ușurăm găsirea unui credit ipotecar adaptat nevoilor tale. Spune-ne de ce ai nevoie iar brokerii și băncile partenere Casta te vor contacta cu oferte.

Aplică pentru credit

Parteneri

Reprezinți o bancă ce oferă credite ipotecare, un broker de credite, notar, asigurator, evaluator, sau alt business conex cu imobiliarele? Înregistrează-te pentru a avea acces la clienții Casta.

Devino partener

Design

Ai nevoie de un design personalizat pentru casa ta? Haide pe Casta Design și designerii noștri te vor ajuta să descoperi stilul care ți se potrivește.

Află mai multe

Cleany

Combinăm tehnologia cu experiența la firul mochetei :) pentru a-ți oferi o experiență de hotel de 5 stele la tine acasă.

Află mai multe