O scurtă privire asupra magiei create în camerele clienților Casta

Începe un proiect

Bucătărie romantică PLATINUM
Buget 3500 eur

Ana iubește culorile, dar și spațiile de depozitare, atât de utile într-o bucătărie. Cu un stil romantic și mobilier la comandă, conceput special pentru nevoile ei și ale familiei, gătitul este de acum o plăcere.

Dormitor modern GOLD
Buget 1300 eur

Andrea știa foarte bine ce își dorește să se regăsească în spațiul ei: elemente din natură, care să îmbine funcționalitatea cu modernul. Ceea ce a primit de la designerul Casta a fost exact ce și-a imaginat!

Dormitorul copilului GOLD
Buget 1150 eur

Părinții lui Vlad au vrut să îi creeze un spațiu care să exprime veselie și care să inspire creativitatea, dar si un loc unde să se poată pregăti pentru școală. Spațiile de depozitare au fost vedetele acestei amenajări, însă culorile au fost cele care au conturat proiectul.

Living clasic GOLD
Buget 5000 eur

Întotdeauna vrem să le facem părinților noștri cadouri inedite. Adina a fost foarte inspirată și a apelat la Casta pentru un proiect de design interior. Mobilierul clasic și motivele florale au creat exact atmosfera de căldură și confort pe care și-o dorea, iar spațiile de depozitare au maximizat eficiența încăperii. Rezultatul este un living clasic, cu accente romantice și care parcă spune: Bine ai venit acasă!