Întrebări frecvente

CINE SUNTEM

Ce este Casta Design Interior?
Casta Design Interior este un serviciu care iți oferă acces la un designer de interior dedicat, soluțîi de amenajare 3D personalizate, lucrăm cu orice buget, orice stil și te ajutăm să ai o casă așa cum ai visat.

Cu ce se deosebește Casta de un serviciu clasic de design interior?

La Casta, considerăm că oricine merită o casă frumoasă. Serviciul de design interior este livrat 100% online, astfel încât tu obțîi soluția de amenajare ușor și rapid, împreună cu lista de cumpărături pentru a pune totul în aplicare fară să depinzi de alte persoane. Ne poți trimite feedback-ul tău în orice moment. Odată ce alegi pachetul pe care îl doreșți, designerul dedicat iți vă oferi consultanța și inspirație online fară alte costuri. Te întrebăm de la început ce buget ai pentru a-ți oferi produse pe care să ți le poți permite, selecționate cu grijă de la partenerii cu care lucrăm.

De ce Casta?

1. Echipa noastră consideră că a avea o casă frumoasă trebuie să fie un lucru ușor de realizat, accesibil și personalizat.
2. Ne mândrim cu designerii noștri experimentați care studiază în continuu piață pentru a-ți oferi cele mai bune soluțîi, cele mai noi produse, urmăresc trendurile în domeniu și înțeleg că un service excelent este la fel de important că un design perfect.
3. Prețul nostru este cel mai mic de pe piață, mai ales pentru că este pe cameră și nu pe metru patrat. În funcție de complexitatea pe care ți-o doreșți, de la idei de decorațiuni care schimbă stilul amenajării pe care deja o ai în cameră, până la amenajare de la zero sau proiect de mobilier la comandă, iți livram o soluție completă și personalizată.
4. Vizualizarea proiectului tău sub formă de poze te vă asigura că faci o alegere bună și că spațiul este folosit cu eficientă și bun gust.

Cât de mult trebuie să mă implic?

Am gândit acest proiect astfel încât, indiferent cât de multe știi sau nu despre design interior sau materiale, să obțîi amenajarea dorită.

După ce plăteșți și intri în legătură cu designerul de interior dedicat, vei primi un chestionar din care să înțelegem care sunt nevoile și preferințele tale. Avem nevoie să ne dai planul camerei precum și măsurători că să iți oferim o soluție personalizată. În maxim 5 zile lucrătoare vei primi un colaj de produse la care avem nevoie de feedback-ul tău pentru a continua proiectul. După aprobarea ta, designerul iți vă face proiectul 3D că să poți vizualiza cum ar putea să arate cameră în realitate.

În ultima parte a proiectului, după ce tu agreezi soluția finală, vei primi și lista de cumpărături pentru a putea pune în aplicare tot ce ți-am propus. Partea cea mai buna este că toate produsele vor avea un discount de la partenerii noștri, că să beneficiezi de cele mai bune preturi de pe piață.

Pot designerii Casta să lucreze cu orice buget?

Da! Designerii noștri au experiență necesară să iți ofere o soluție potrivita pentru bugetul tău indiferent de ce sumă dispui pentru acesata amenajare. Ideal ar fi să ne indici un buget minim și unul maxim, că să știm care sunt așteptările tale.

ÎNCEPE UN PROIECT

Cum pot să încep un proiect?

Simplu! Iți faci cont și dai click pe Începe un proiect, ne dai câteva detalii despre proiectul tău și plăteșți. În maxim 24h te punem în legătură cu designerul de interior dedicat proiectului tău. Poți să te înscrii aici https://www.casta.ro/ro/înregistrare

Care sunt pașii pentru finalizarea proiectului?

Sunt câțiva pași simpli pe care îi vei parcurge după plata, împreună cu designerul:
1. Chestionarul cu ajutorul căruia înțelegem care sunt nevoile tale și ce stil de design ți se potrivește.
2. Moodboard-ul (colajul) trimis de deisgner te vă ajuta să iți dai seama dacă suntem aproape de ce iți doreșți.
3. Soluția 3D te vă ajuta să vizualizezi modul în care vă putea să arate camera complet mobilată, cu decorațiunile și electrocasnicele pe care ți le doreșți.
4. Lista de cumpărături vă cuprinde toate produsele necesare pentru a pune în aplicare propunerea noastră. Vei primi link cu produsele pe care iți recomandăm să le comanzi, preț și cate bucăți ai nevoie din fiecare produs, daca e sau nu necesar montajul, timpul de livrare și un discount din partea partenerilor Casta (Vivre, Mobexpert, Elvila, Somproduct, Cel.ro, Kitchenshop și mulți alțîi).

Cum va știi designerul ce stil de design interior mi se potrivește?

În Chestionarul pe care îl trimitem, ți se solicita o serie de informații care ne ajută să identificăm stilul pe care îl preferi. O să te rugăm să ne dai poze cu amenajări care iți plac, obiecte care iți plac, pentru a găși produse similare și în bugetul indicat de tine. Deasemenea, moodboardul ne vă ajuta să identificam dacă am găsit varianta care iți place. Credem cu tărie în puterea comunicării și a feedback-ului, poți să discuți și la telefon sau pe whatsup cu designerul pentru a clarifica anumite aspecte ale spațiului și ale viziunii tale.

Ce fel de produse vă folosi designerul în amenajare?

Experiență designerului îl ajută să găsească produsele potrivite, care pot fi comandate online, se încadrează în buget și sunt la curent cu noile tendințe. Din păcate nu putem garanta stocurile produselor pentru o perioada nelimitată așa încât iți oferim o garanție de 30 zile în care vei găși produsele în stoc sau vei primi înlocuitor în cazul în care nu le găseșți.

În cât timp pot finaliza proiectul după ce am plătit?

Imediat după plată proiectul poate fi realizat în maxim 6 luni de la achiztie. Asta înseamnă că tu alegi când vrei să intri în contact cu designerul, noi te sunam să ne confirmi achiziția și iți lasam libertatea de a începe când ai nevoie.