Băneasa, București (Arată pe hartă)
ID: 10443

Apartament 2 camere Băneasa Herăstrău

500


Anul constructiei: 1981
Număr camere: 2
Suprafața utilă : 52m²
Etaj: 2
Compartimentare: Decomandat
Situat în una dintre cele mai verzi şi liniştite zone ale capitalei, la 3 minute de mers pe jos până la intrarea în parcul Herăstrău, apartamentul este locuinţa perfectă pentru iubitorii de aer curat, interesaţi de un acces rapid către zona de centru şi cea de nord a Bucureştiului.

Apartamentul, în suprafaţă de aproximativ 52 mp, este decomandat şi compus dintr-un living obţinut prin unirea bucătăriei cu balconul, o sufragerie şi un dormitor luminos.

Se află poziţionat către est, la etajul al doilea într-un bloc de 3 etaje, înconjurat de multă verdeaţă - tei, iasomie, mâna Maicii-Domnului - dimineţile de vară ş;i primavară fiind o adevărată încântare a simţurilor.
Amenajarea proprietăţii este una deosebită, calitatea materialelor şi obiectelor folosite fiind premium şi super-premium. În acest sens parchetul şi uşile din lemn masiv oferă rafinament spaţiului, dar şi garanţia celor mai sus menţionate.

Apartamentul se închiriază complet mobilat şi utilat, cu maşină de spălat vase Whirlpool, maşină de spălat haine cu uscător Electrolux, frigider Bosch, aspirator, aer condiţionat Electrolux, filtru de apă Aquator, canapea extensibilă ribalta (pat 160×190 cm), aragaz şi cuptor Franke şi este dotat cu multiple spaţii de depozitare. Dormitorul se mobilează în funcţie de nevoile viitorilor chiriaşi.

Pentru semnarea contractului este necesară achitarea primei rate şi a unei luni de garanţie.

Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Apartament 2 camere Băneasa Herăstrău
Număr camere: 2
500