Zorilor, Cluj-Napoca (Arată pe hartă)
ID: 10434

Apartament 3 camere 73 mp zona camine Hasdeu UMF

99,900


Anul constructiei: 2011
Număr camere: 2
Suprafața utilă : 73m²
Etaj: -1
Compartimentare: Semidecomandat
Apartament pe str Pajistei nr 20, la 4 minute pe jos de caminele Fac. Babes Bolyai din Hasdeu, intr-o zona de vile.
In zona se gasesc si Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" (UMF), Institutul Oncologic "Ion Chiricuta", spitalele de pe str Clinicilor, Gradina Botanica.
Apartamentul este intr-o casa noua (constructie din 2011 prin sistem AMVIC cu grad ridicat de confort termic si fonic), are 73 de metri patrati utili, 2 camere, plus separat un living foarte mare unit cu bucataria. Apartamente este la demisol inalt insa este un demisol datorata pozitiei in panta a blocului, adica doar geamurile de la 2 camere sunt mai mici insa geamul de la living este normal.
De asemenea, in CF este incadrat ca locuinta, putandu-se face buletin fara probleme, deci nu este un spatiu tehnic modificat.
Apartamentul este complet mobilat si utilat (frigider, masina de spalat noua, TV).
Apart are si mic loc de servit cafeaua la intrarea in apartament, separat prin porti de ceilalti din curte (util pt a lasa animalele de companie libere) si este amanejat si un loc de depozitare lucruri.
Parcarea se poate face in curtea interioara a imobilului; casa este putin retrasa de la strada, intrarea avand interfon si poarta cu telecomanda., numar etaj: 2, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 73, anul constructiei: 2011

Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Apartament 3 camere 73 mp zona camine Hasdeu UMF
Număr camere: 2
99,900