Valea Călugărească (Arată pe hartă)
ID: 14342

Casă 7 camere 269m² în Valea Călugărească

115,000


Anul constructiei: 2010
Număr camere: 7
Suprafața utilă : 269m²
Suprafață teren : 702m²
Se vinde proprietate imobiliara situata in Valea Calugareasca la 15 min de centrul Ploiestiului, situata intr-un complex residential din centrul localitatii.Ansamblul rezidential este compus din 4 case cu terenul din proprietate construit pe o suprafata de 6800 mp teren cu drum de acces la proprietate.Accesul pe proprietate se face pe poarta actionata prin telefon sau cu telecomanda - dupa preferinta.
Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 702 mp si locuinta aflata pe acesta, in regim de parter, etaj si mansarda, avand suprafata construita desfasurata de 269 mp (109 mp+109 mp+ 51 mp). An constructie și punere în funcțiune 2010. Parter : living , dining, bucătărie baie și dormitor; etaj : 4 camere și baie ; mansarda 51 mp necompartimentata cu parchet 12mm, tamplarie geamuri si usi interioare si exterioare de cea mai buna calitate - maro iar geamurile in 2 foi cu geam tip oglinda , izolație termica și calorifere funcționale. Dotări : parchet 12mm , în bucătărie, cele 2 bai și scări este montat granit, Casa este construita pe fundatie din beton si structura de caramida phoroterm cu izolație exterioara de 10 ,cu rezistenta la cutremure de 9 grade pe scara Richter, accesul în ansamblu rezidențial se face pe poarta acționată prin telefon sau cu telecomanda - dupa preferinta. Casa se elibereaza in maxim 1 saptamana de la achizitie .
Avantaje:
-15 min distanta fata de Mun. Ploiesti
-situata intr-un complex rezidential cu regim inchis departe de lumea dezlănțuită , unde cei mai apropiați vecini sunt fazanîi și în același timp
-amplasarea este in vecinatatea drumului principal ce tranziteaza localitatea
-magazine, centre educationale, etc
-utilata - apa, gaze (centrala termica) si lumina, CATV

Rog si ofer seriozitate.

Întrebări

Nu sunt întrebări. Pune o întrebare

Casă 7 camere 269m² în Valea Călugărească
Număr camere: 7
115,000