Înregistrare

sau

sau


Pachetele pentru proprietari includ:
  • Promovare pe casta.ro
  • Promovare opțională pe portaluri naționale și rețele sociale
  • Fotografii ale imobilului (la prima vizionare)
  • Programarea vizionărilor
  • Asistență telefonică
  • Asistență la finalizarea tranzacției

Publicarea unei proprietăți pe casta.ro e gratuită. Plătești un comision de succes de 499€ la vânzare (fără risc sau cost inițial). Pentru închiriere nu percepem niciun comision.


De ce să alegi Casta?

Mai mulți cumpărători

Casta nu percepe comision de la cumpărători și chiriași, astfel încât îți cresc șansele de a găsi clienți interesați. În plus, postăm anunțul tău pe cele mai populare site-uri de imobiliare pentru a-i crește expunerea.

Câștigi timp

Pune-ți proprietatea pe Casta și economisește timp. Noi îți programăm vizionări și te ajutăm la fiecare pas al procesului.

Transparență

Casta oferă toate informațiile despre proprietate în mod transparent și pune proprietarii în legătură directă cu potențialii cumpărători sau chiriași. În plus, percepem un onorariu fix de la proprietari, astfel încât știi de la început cât vei avea de plătit.


Cum funcționează

1.

Adăugare

Adaugă proprietatea ta pe Casta, cu poze și cât mai multe detalii. Nu ai poze? Te putem ajuta cu asta. Vrei promovare premium? Și cu asta te putem ajuta, prin pachetele premium.

2.

Vizionări

Chiriașii sau cumpărătorii interesați ne vor contacta pe noi pentru detalii și pentru cereri de vizionare, sau o vor face direct pe site-ul Casta. Noi te ajutăm cu programările pentru vizionare.

3.

Finalizare

Ai găsit un cumpărător sau un chiriaș? Felicitări! Echipa noastră de consultanți te va ajuta să finalizezi tranzacția cu succes.